het waar maken van een idee

Nieuwbouw

Elke droom start met een tekening.

Het is het doen versmelten van diverse interpretaties van een concept, van mensen die het projekt bekijken vanuit verschillende invalshoeken.

Hoe dan ook start een dergelijke droom steeds met een tekening. Reeds van in dit stadium kunnen we U al van dienst zijn.

Ipes maakt vrijblijvend voorontwerpen en voorstellen binnen het door U gestelde budget. En dit vanuit de ruime ervaring van bouwcoördinator en –promotor.

De bouwheer staat centraal

Van bij het voorontwerp tot en met oplevering kunnen wij U bijstaan en dit volgens verschillende formules. Wij hanteren hiertoe voornamelijk een persoonlijke aanpak. De bouwheer en zijn verwachtingen stellen wij centraal. Bij ons communiceert U met mensen en niet met afdelingen. Wij volgen uw projekt mits een horizontale organisatie. U heeft één centraal aanspreekpunt.

Planning

Uw planning, uw bezorgdheid naar kwaliteit en esthetiek, uw budget vertalen wij naar een technisch gegeven dat we met zorg tot een goed einde brengen. Ondertussen heeft U zich kunnen blijven concentreren op het beleid van uw bedrijf. Ons toegewijd & flexibel team van ingenieurs staat hier borg voor.

Get in touch